Van harte welkom op onze site. Wij zijn Jan en Gerrie Pols, groot liefhebbers van honden en de Saarlooswolfhond in het bijzonder. Wij fokken in huiselijke kring en volgens de regels van de AVLS (algemene vereniging van liefhebbers van Saarlooswolfhonden). Gezondheid en karakter staan bij ons voorop! Af en toe hebben wij een nestje. Op deze site kunt u meer lezen over het ras, onze eigen Saarlooswolfhonden en de nestplanning.

Nieuws

Af en toe fokken wij een nestje in huiselijke kring

woensdag 30 november 2016

Vol verwachting ....kloppen de hartjes

In deze Sinterklaastijd hoor je het overal, "vol verwachting klopt ons hart". En natuurlijk is dat bij ons ook zo. Maar niet vanwege Sinterklaas. Nee, onze harten zijn vol verwachting voor de echo. Zal Sara drachtig zijn? Gisteren was het dan zo ver, wij mochten eindelijk naar de dierenarts voor de echo. Sara ging enthousiast met ons mee, maar toen ze zag dat ze bij de dierenarts was, werd ze iets minder enthousiast. Tja, ze heeft er ook wel wat nare herinneringen liggen de laatste tijd. De laatste keer was het voor het progesteron prikken, dat was op zich maar een kleine ingreep, maar leuk is anders en dan hebben we het nog niet eens over de knie- en kaak operaties.
Maar toch liep ze stoer met ons mee. In de wachtkamer mocht ze eerst op de weegschaal. 31,8 kilo, ja dat is toch iets zwaarder dan normaal. Zou het dan echt zo zijn?
De dierenarts begon met het wegscheren van een stukje vacht. Niet teveel, gewoon maar aan één kant. En toen de gel op het staafje, dat zorgde voor een flinke ruis op het scherm. Daarna begon het zoeken, maar dat duurde niet lang. Vol verwachting stonden we voor het schermpje. Al snel zag de dierenarts wat ik ook zag.... in ieder geval is ze drachtig! En ook wel zeker van meer dan één pupje, maar echt een aantal zeggen, dat durfde de dierenarts niet. En eerlijk is eerlijk, dat is ook razend moeilijk. Maar het zien van die kleine hartjes die zo hun best doen om te kloppen... tja dat geeft ineens een hele andere lading aan het Sinterklaasliedje. Een mooier cadeau dan dit konden we ons niet wensen.

We kunnen dus met grote dankbaarheid zeggen dat kennel Silva Amica rond 29 december 2016 een nestje verwacht van:

                                               Zohey Zandra Zenit Bastaja en Kaelan Emrys van de ZevenhuizerplasGeen opmerkingen:

Een reactie posten