Van harte welkom op onze site. Wij zijn Jan en Gerrie Pols, groot liefhebbers van honden en wolfhonden in het bijzonder. Wij zijn lid van de Algemene Vereniging van Liefhebbers van Saarlooswolfhonden (AVLS). Daarnaast zijn we aangesloten bij World of Lupine Foundation (W.O.L.F.) een wereldwijde organisatie die staat voor het welzijn en verantwoord fokken van wolfhonden. We fokken af en toe in huiselijke kring een nestje Saarlooswolfhonden en Lupine Dogs. Gezondheid en karakter staan bij ons voorop! Wij voeden de pups op volgens het Puppy Culture Programma, zodat zij goed gesocialiseerd hun nieuwe leven tegemoet kunnen gaan. Op deze site kunt u meer lezen over onze honden en de nestplanning.

Nieuws

Dit jaat verwachten wij helaas geen nestje

vrijdag 23 december 2016

Een tweeling

Tja, het is natuurlijk niet zo spannend als de echo, maar toch.... Vandaag mochten we met Sara naar de dierenarts voor een foto. Op de echo was al duidelijk dat ze drachtig was, maar daar kan je eigenlijk nooit goed zien om hoeveel pupjes het gaat. Op de foto is dat wel duidelijk. Dus al met al nog best een spannend bezoekje aan de dierenarts vandaag. Sara vond het heerlijk dat ze mee mocht, maar toen ze zag dat we bij de dierenarts waren, vond ze het toch wat minder leuk. Maar braaf als ze is, ging ze rustig mee naar binnen en kroop zoals gewoonlijk onder de stoelen. Samen met Maarten (de dierenarts) tilde ik haar op de tafel en ze bleef prachtig stil liggen. Alsof ze het wist. Het was binnen een paar seconden voor elkaar.
Toen de foto op het scherm verscheen, zag ik het direct. En hoewel we natuurlijk gewoon enorm blij zijn dat ze drachtig is, was er toch even een klein gevoel van teleurstelling. Ik zeg het eerlijk, wij hadden toch een beetje gehoopt dat het er een stuk of vier zouden zijn. Maar de foto is duidelijk, het zijn er twee. Net als haar vorige nestje. Het was even slikken, maar het belangrijkste is nu natuurlijk dat de bevalling goed gaat en dat ons moedertje twee mooie gezonde pups op de wereld zet.
De kraamkamer is helemaal gereed, er hangt een mooie nieuwe lamp boven de werpkist en het matras voor mij staat al klaar. Na de kerst ga ik de nachten weer beneden slapen, samen met Saartje in de kraamkamer. Ik ben benieuwd wanneer het gaat gebeuren. Wij zijn er klaar voor.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten