Van harte welkom op onze site. Wij zijn Jan en Gerrie Pols, groot liefhebbers van honden en wolfhonden in het bijzonder. Wij zijn lid van de Algemene Vereniging van Liefhebbers van Saarlooswolfhonden (AVLS). Daarnaast zijn we aangesloten bij World of Lupine Foundation (W.O.L.F.) een wereldwijde organisatie die staat voor het welzijn en verantwoord fokken van wolfhonden. We fokken af en toe in huiselijke kring een nestje Saarlooswolfhonden en Lupine Dogs. Gezondheid en karakter staan bij ons voorop! Wij voeden de pups op volgens het Puppy Culture Programma, zodat zij goed gesocialiseerd hun nieuwe leven tegemoet kunnen gaan. Op deze site kunt u meer lezen over onze honden en de nestplanning.

Nieuws

Dit jaat verwachten wij helaas geen nestje

zondag 19 augustus 2018

Silva Amica's Amor Wahots

Op 4 juni 2015 is hij geboren, zoon van Sara en Rigg, broer van Wya.
 Toen hij 8 weken oud was, ging hij bij zijn nieuwe eigenaren wonen, zij noemden hem Django. Hij heeft het er prima gehad. Maar soms gebeuren er dingen waardoor een eigenaar de hond echt niet langer kan houden. Dat gebeurde ook met Django. Ik ga er niet op in, wat er precies is gebeurd, dat is niet van belang. Maar als het geen optie meer is om de hond te houden, dan moet er naar een oplossing worden gezocht die in het belang van het dier is.
Omdat de nieuwe eigenaren Django hadden gecastreerd is het voor ons mogelijk om hem terug te nemen. Er zijn geen risico's van een ongewenste dekking meer. Herplaatsing naar derden is dus niet nodig. En zo komt het dat onze roedel weer uitbreiding heeft. Sinds 18 augustus 2018 woont Wahots weer thuis.

Broer en zus, nog altijd gek op elkaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten