Van harte welkom op onze site. Wij zijn Jan en Gerrie Pols, groot liefhebbers van honden en de Saarlooswolfhond in het bijzonder. Wij fokken in huiselijke kring en volgens de regels van de AVLS (algemene vereniging van liefhebbers van Saarlooswolfhonden). Gezondheid en karakter staan bij ons voorop! Af en toe hebben wij een nestje. Op deze site kunt u meer lezen over het ras, onze eigen Saarlooswolfhonden en de nestplanning.

Nieuws

Af en toe fokken wij een nestje in huiselijke kring

maandag 17 oktober 2016

GOED NIEUWS: nieuwe hoop voor nestplanning

Een jaar geleden leek het ergste denkbaar. We hadden mooie plannen. Sara zou gedekt gaan worden door Emrys, maar toen kregen we verwoestend nieuws. Sara zou een zeer agressieve vorm van kanker in haar kaak hebben en er was geen uitzicht op genezing. Tot overmaat van ramp, kreeg zij door een rare beweging op de hei ook nog een scheur in de knieband. Gelukkig bleek de diagnose van kanker te berusten op een fout en was een relatief kleine operatie aan haar kaak voldoende om dit probleem op te lossen. De gescheurde knieband is middels een TTA operatie ook opgelost.
Nu kunnen we ons dus weer echt gaan richten op de toekomst. Door alle gezondheidsproblemen bleef bij Sara de loopsheid uit. Als je erover nadenkt, mooi dat de natuur dit zo regelt. Nu ze weer helemaal fit is, is het dan zover. Gisteren hebben we de eerste bloeddruppels met gejuich begroet, want terugkijkend op het afgelopen jaar was dit voor ons een enorm cadeau. Zal het dan toch eindelijk gaan gebeuren? Emrys is er in ieder geval helemaal klaar voor, hij heeft er lang genoeg op moeten wachten. We hopen dat deze loopsheid goed zal doorzetten en wij binnenkort Sara kunnen laten dekken door de mooie Emrys!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten