Van harte welkom op onze site. Wij zijn Jan en Gerrie Pols, groot liefhebbers van honden en de Saarlooswolfhond in het bijzonder. Wij fokken in huiselijke kring en volgens de regels van de AVLS (algemene vereniging van liefhebbers van Saarlooswolfhonden). Gezondheid en karakter staan bij ons voorop! Af en toe hebben wij een nestje. Op deze site kunt u meer lezen over het ras, onze eigen Saarlooswolfhonden en de nestplanning.

Nieuws

Af en toe fokken wij een nestje in huiselijke kring

woensdag 11 januari 2017

What's in a name...

De kleine schatten zijn vandaag precies 1 week oud. Een week vol emoties. Het begon enorm spannend, want Sara was nog niet uit de gevarenzone dus moesten we goed op haar letten. Maar alles ging gelukkig voorspoedig. Ze herstelde snel en goed. Ze lijkt geen last te hebben van haar wond en dat is toch best een grote snee op haar buikje. De pups krioelen er gewoon overheen en het maakt allemaal niet uit. Het ziet er ook goed uit, moet ik zeggen. Het heelt allemaal prachtig. Met de twee kleine hummels gaat het ook al zo goed. Zij groeien als kool. Tja, wat wil je als je zo'n melkbar maar met zijn tweeën hoef te delen. Beide pups hebben de magische grens van 1 kilo al gehaald. Ja, het zijn twee kleine beertjes.
En nu, na een week kunnen we nu ook de namen van de tweeling bekend maken. Er is goedkeuring van de RvB. Dus stellen wij met trost aan u voor:

           Silva Amica's Beloved Brenin      &      Silva Amica's Beautilful Bonne 


We beginnen met Brenin, zijn naam betekent koning in het Welsh, en een koning is het zeker met zijn mooie rode koningskleed. Beloved hoef ik denk ik niet uit te leggen, hij is een zeer geliefde koning, vandaar de naam Beloved Brenin. 

Bonne is vernoemd naar de dochter van Meike (eigenaresse van de vader van de pups). Bonne is natuurlijk ook niet zomaar een naam, vanuit het Frans is de vertaling Goed, en ja.... ze is niet alleen Goed, maar ook verschrikkelijk mooi. Vandaar de naam Beautiful Bonne. 

Welkom lieve Bonne en Brenin, wat ben ik dankbaar dat jullie er zijn......

1 opmerking:

  1. Prachtige namen, passend bij 2 hummeltjes die het te goed hadden bij mams, en haar (en jullie) eventjes grijze haren hebben bezorgd. En als moeder vergeet je alle pijntjes en ongemakken met zulke schoonheidjes.

    BeantwoordenVerwijderen