Van harte welkom op onze site. Wij zijn Jan en Gerrie Pols, groot liefhebbers van honden en de Saarlooswolfhond in het bijzonder. Wij fokken in huiselijke kring en volgens de regels van de AVLS (algemene vereniging van liefhebbers van Saarlooswolfhonden). Gezondheid en karakter staan bij ons voorop! Af en toe hebben wij een nestje. Op deze site kunt u meer lezen over het ras, onze eigen Saarlooswolfhonden en de nestplanning.

Nieuws

Af en toe fokken wij een nestje in huiselijke kring

zondag 5 februari 2017

Een druk weekend

Tja, wie pups heeft, heeft aanloop. Iedereen wil graag even om een hoekje komen kijken. En zo hebben we steeds in het weekend visite over de vloer. Sara en Wyakin vinden dat natuurlijk een beetje spannend, maar de andere honden vinden het geweldig. Maar ondanks dat ze het wat spannend vindt, doet Sara het geweldig.
Vorig weekend kwam Lies op zaterdag foto's maken en de dag erna kwamen Kevin en zijn vriendin Renske langs. Sara kent hen goed en heeft daar dan ook geen enkel probleem mee.
Renske kan niet kiezen

Kevin met de pupjes
Dit weekend was het ook weer prijs. Op zaterdag kwam onze dochter met haar man en zoon langs, dat was natuurlijk een feestje. Thijme onze kleinzoon vond het eigenlijk net zo spannend als Sara, maar ook hij deed het geweldig. Heel rustig en zachtjes aaide hij de pupjes. Goed voor Thijme om te leren hoe hij met kleine pupjes om moet gaan en goed voor de pupjes om te leren dat kinderen ook lief zijn!
Verder kwam een andere zoon, Bart, met zijn vrouw Anne ook even langs. Tja, en die waren natuurlijk ook verliefd, wie niet.

Thijme en Beau

Wendy, Thijme en Dakota

Gezellig op de grond, oma, dochter en kleinzoon met de pupjes

Anne en Dakota

Bart met Dakota

Anne voelt de scherpe tandjes van Beau
En dan op zondag, toen hadden we het huis ook vol. Sanne en Bram, de toekomstige baasjes van Dakota waren er weer even, want tja... er moet natuurlijk wel regelmatig gekroeld worden. En ook Meike met haar man en twee van haar (volwassen) kids waren er. Zij hadden papa Emrys meegenomen. Emrys deed het ook super, hij is heel zacht en lief tegen de pups.
Kortom, heel veel indrukken en ja.... daar word je als pupje van net 4 weekjes oud best moe van.....

Happy family, Bram, Sanne en Dakota

Bonne met Bonne (Beau)

Stoere Peije, smelt met een kleine mini Emrys op zijn schoot

Meike is weer verliefd

Vader dochter momentje

Emrys en mini Emrys (Dakota)
Knock out.....


Geen opmerkingen:

Een reactie posten