Van harte welkom op onze site. Wij zijn Jan en Gerrie Pols, groot liefhebbers van honden en de Saarlooswolfhond in het bijzonder. Wij fokken in huiselijke kring en volgens de regels van de AVLS (algemene vereniging van liefhebbers van Saarlooswolfhonden). Gezondheid en karakter staan bij ons voorop! Af en toe hebben wij een nestje. Op deze site kunt u meer lezen over het ras, onze eigen Saarlooswolfhonden en de nestplanning.

Nieuws

Af en toe fokken wij een nestje in huiselijke kring

donderdag 5 april 2018

Dubbel D

En dan even iets anders. Op 30 maart heeft "moviewolfie" Daenerys meegewerkt aan het maken van een film. Het gaat om een korte 'coming of age' film over het leven van de 13-jarige Puck. De film is een afstudeer project van Fey Lehiane, waarmee ze dit jaar zal afstuderen van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Toen we aankwamen bij de filmlocatie, het Bergherbos te Beek (montferland), stond er al van alles aan spullen op de parkeerplaats. Onvoorstelbaar hoeveel materiaal er nodig is voor het maken van een film. De crew was bijzonder aardig en iedereen was eigenlijk direct gecharmeerd van Daentje. Het is toch wel bijzonder hoe rustig en geduldig zij is bij vreemde mensen en hoe kalm ze ook is in eigenlijk iedere vreemde situatie. Ook nu weer, bracht niets haar van de wijs. De mensen niet, de apparatuur niet, nee niets vond ze te gek. Zelfs het schermmasker dat de hoofdrolspeelster draagt, kon haar niet van haar stuk brengen. Ze deed het super. De opdracht was ook niet moeilijk, slechts van een afstandje rustig op de hoofdrolspeelster aflopen.
Maar ondanks dat het een zeer natuurlijke opdracht was, was het nog altijd wel nodig om het een paar keer te herhalen voor het goed op de film stond. Maar uiteindelijk was iedereen tevreden en konden wij weer naar de parkeerplaats waar onze bus stond. De crew bleef nog even achter, die gingen nog andere opnames maken. Toen ik met Daenerys wegliep, volgde ze in eerste instantie netjes. Maar na een tijdje wandelen bleef ze staan. Ik keek om en riep haar. Maar ze bleef staan en keek achterom en daarna naar mij en weer achterom. Alsof ze zeggen wilde:"ik vond het wel gezellig daar, zullen we terug gaan?" Gekke Daentje, nee we gingen toch echt naar huis. Dus toen ik weer verder liep en haar nog een keer riep, kwam ze toch maar achter mij aan gesjokt.
Al met al een leuke en interessante dag. We zijn  natuurlijk benieuwd naar de film, maar die laat nog even op zich wachten. Er zijn ook foto's gemaakt, een 'behind the scenes'  reportage. Josien van Oostveen  (Josinematography) was daarvoor verantwoordelijk. We hebben alvast een paar foto's vna haar gekregen maar nog niet alles. De foto's met de crew leden komen natuurlijk eerst online ter promotie op de facebook pagina van Dubbel D. Maar toch hebben we vast een paar foto's.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten