Van harte welkom op onze site. Wij zijn Jan en Gerrie Pols, groot liefhebbers van honden en de Saarlooswolfhond in het bijzonder. Wij fokken in huiselijke kring en volgens de regels van de AVLS (algemene vereniging van liefhebbers van Saarlooswolfhonden). Gezondheid en karakter staan bij ons voorop! Af en toe hebben wij een nestje. Op deze site kunt u meer lezen over het ras, onze eigen Saarlooswolfhonden en de nestplanning.

Nieuws

Af en toe fokken wij een nestje in huiselijke kring

zondag 10 mei 2015

Moederdag

Het is vandaag moederdag, dus even een update over ons toekomstige moedertje Sara. Het gaat heel goed met haar. Ze wordt steeds aanhankelijker en ook iets dikker. Het lijkt alsof ze de hele dag honger heeft. Maar we houden ons netjes aan de voervoorschriften.
Natuurlijk krijgt ons moedertje in spé wel af en toe iets bijzonders. Ze is gek op vis, dus bijvoorbeeld een heerlijke vismaaltijd in plaats van vlees. En natuurlijk veel extra aandacht, daar kan ze ook enorm van genieten.
Wij verheugen ons allemaal enorm op alles wat komen gaat en genieten van ieder moment.
Op internet zag ik een prachtige beschrijving van de dracht van een hond. Wilt u weten hoe het er in dat buikje aan toe gaat? Klik even op deze link:1 opmerking: