Van harte welkom op onze site. Wij zijn Jan en Gerrie Pols, groot liefhebbers van honden en de Saarlooswolfhond in het bijzonder. Wij fokken in huiselijke kring en volgens de regels van de AVLS (algemene vereniging van liefhebbers van Saarlooswolfhonden). Gezondheid en karakter staan bij ons voorop! Af en toe hebben wij een nestje. Op deze site kunt u meer lezen over het ras, onze eigen Saarlooswolfhonden en de nestplanning.

Nieuws

Af en toe fokken wij een nestje in huiselijke kring

vrijdag 29 mei 2015

Puur genot

Rustig komt ze voor mij staan, iets tegen mij aan hangend, zoals Saarloosjes dat doen. Automatisch begin ik haar te aaien. Mijn hand maakt lange bewegingen van de kop tot de staart. Ook voel ik even onder haar buik. De tepels en melkklieren zijn al behoorlijk gezwollen. Als ik mijn hand laat rusten op haar flank, voel ik ineens beweging. De kleine puppen pootjes geven kleine schopjes tegen de palmen van mijn hand. Sara draait haar hoofd naar mij toe. De blik in haar ogen is trots en liefdevol. En ik? Ik geniet intens en ben ongelooflijk dankbaar voor dit moment......1 opmerking:

  1. Heerlijk is dat gevoel hè, nu voel je ze straks liggen ze heerlijk in je armen en als ze 4 weken zijn en ze gaan lopen, komen de grijze haartjes opzetten. Geniet heerlijk van d'r

    BeantwoordenVerwijderen