Van harte welkom op onze site. Wij zijn Jan en Gerrie Pols, groot liefhebbers van honden en de Saarlooswolfhond in het bijzonder. Wij fokken in huiselijke kring en volgens de regels van de AVLS (algemene vereniging van liefhebbers van Saarlooswolfhonden). Gezondheid en karakter staan bij ons voorop! Af en toe hebben wij een nestje. Op deze site kunt u meer lezen over het ras, onze eigen Saarlooswolfhonden en de nestplanning.

Nieuws

Af en toe fokken wij een nestje in huiselijke kring

woensdag 27 mei 2015

Twee of drie?


Vandaag zijn we met Sara naar de dierenarts geweest voor een röntgenfoto. Ik was ongelooflijk trots op mijn meisje. Ze was kalm en rustig en begroette de dierenarts zelfs even met haar neusje tegen de hand van de dierenarts. Ze liep rustig mee naar de röntgenkamer en liet zich gewillig op de tafel leggen. Toen ze er na de foto weer af mocht werd ze even helemaal vrolijk, alsof ze zei: " Knap van mij hè! " En toen was het even spannend, wachten duurt dan altijd lang, ook al zijn het maar een paar minuten.
Op de foto waren twee pupjes heel duidelijk te zien. Over een derde twijfelen we nog, ook de dierenarts twijfelt hierover. Het lijkt alsof we er nog eentje een beetje verborgen achter haar ribben kunnen ontdekken, maar het is niet zeker. We gaan maar uit van twee, een eventuele derde is dan een leuk cadeautje!

De verwachtte datum van de bevalling ligt ergens rond 6 of 7 juni. Dan zullen we het zeker weten.1 opmerking:

  1. Je ziet er 2 maar.... Gelukkig niet hetzelfde als Pa en Ma. Vele fijne wacht dagen.

    BeantwoordenVerwijderen