Van harte welkom op onze site. Wij zijn Jan en Gerrie Pols, groot liefhebbers van honden en wolfhonden in het bijzonder. Wij zijn lid van de Algemene Vereniging van Liefhebbers van Saarlooswolfhonden (AVLS). Daarnaast zijn we aangesloten bij World of Lupine Foundation (W.O.L.F.) een wereldwijde organisatie die staat voor het welzijn en verantwoord fokken van wolfhonden. We fokken af en toe in huiselijke kring een nestje Saarlooswolfhonden en Lupine Dogs. Gezondheid en karakter staan bij ons voorop! Wij voeden de pups op volgens het Puppy Culture Programma, zodat zij goed gesocialiseerd hun nieuwe leven tegemoet kunnen gaan. Op deze site kunt u meer lezen over onze honden en de nestplanning.

Nieuws

Dit jaat verwachten wij helaas geen nestje

woensdag 19 september 2018

Best een beetje trots

Op zondag 16 september was de AVLS cludag met de kampioensclubmatch. Normaal gesproken ben ik niet zo van de shows, maar zo ongedwongen op een clubdag vind ik het wel leuk. Veel fijne mensen en allemaal Saarloosjes, tja, dan durf ook ik het aan. Wij hadden Miyax Grace Kelly en Miyax Romy Schneider ingeschreven en bovendien zouden de pups van Sara's tweede nest, Silva Amica's Beloved Brenin (Dakota) en Silva Amica's Beautiful Bonne (Beau) komen en ook de pups van Wyakin, Silva Amica's Kajos Consho en Silva Amica's Wyakin Cheyenne zouden meedoen. Het weer werkte ook goed mee, een heerlijk zonnetje en perfecte temperaturen, niet al te warm maar wel zomers. Dankzij de vele vrijwilligers is het een geweldige dag geworden.
En natuurlijk ben ik best een beetje trots op de resultaten van al onze hondjes. Grace kreeg een Goed, Romy een Zeer Goed, zij deden mee in de jeugdklasse teven, een grote groep van wel 15 honden!  Beau werd tweede in de tussenklasse bij de teven, ze kreeg een Uitmuntend. Dakota werd ook tweede in de tussenklasse, bij de reuen, hij kreeg Uitmuntend. Consho werd tweede in de puppyklasse reuen en kreeg een Veelbelovend en Chera werd tweede bij de puppyklasse teven en ook zij kreeg Veelbelovend.


 


 

En natuurlijk moet Beau even kroelen met Jan...


En Dakota wil even zoenen met Gerrie....










Uhh, Consho, dat is niet om op te eten, maar om in de prijzenkast te hangen, lieverd 

Trotse Chera met haar medaille










Geen opmerkingen:

Een reactie posten