Van harte welkom op onze site. Wij zijn Jan en Gerrie Pols, groot liefhebbers van honden en de Saarlooswolfhond in het bijzonder. Wij fokken in huiselijke kring en volgens de regels van de AVLS (algemene vereniging van liefhebbers van Saarlooswolfhonden). Gezondheid en karakter staan bij ons voorop! Af en toe hebben wij een nestje. Op deze site kunt u meer lezen over het ras, onze eigen Saarlooswolfhonden en de nestplanning.

Nieuws

Af en toe fokken wij een nestje in huiselijke kring

dinsdag 2 juni 2015

Sara is Senang

De laatste loodjes wegen zwaar en dat merken we ook aan haar. Ze slaapt meer en is al heel snel moe. De andere honden ontzien haar wel, maar Daentje is daar nog te jong voor. Zij zoekt regelmatig het contact met Sara. Soms door gewoon lekker dicht tegen haar aan te kruipen en soms door met haar te willen spelen. Wij vragen ons dan wel eens af, of dit niet te veel voor Sara is. Maar zij blijft zo rustig en lief tegen het kleine Draakje Daenerys, het is bijzonder ontroerend. Ze slaapt 's nachts in haar werpkist in de kraamkamer, maar overdag ligt ze er nog niet. Wel loopt ze regelmatig even die kamer in en kijkt gewoon even rustig rond.
Als ze lekker op de bank ligt, kunnen we de kleintjes zien bewegen, het is een prachtig gezicht. Kleine golfjes kabbelend over haar buik.
Het grote avontuur zal nu spoedig beginnen, alles staat er klaar voor. En ook Sara lijkt dit te beseffen. Toch merken we geen stress of angst. Ze is vol vertrouwen dat alles goed zal gaan en wij? Wij vertrouwen maar op haar....
1 opmerking:

  1. Nu gaat het spannend worden, veel veel succes straks met de geboorte bij jullie schat

    BeantwoordenVerwijderen