Van harte welkom op onze site. Wij zijn Jan en Gerrie Pols, groot liefhebbers van honden en wolfhonden in het bijzonder. Wij zijn lid van de Algemene Vereniging van Liefhebbers van Saarlooswolfhonden (AVLS). Daarnaast zijn we aangesloten bij World of Lupine Foundation (W.O.L.F.) een wereldwijde organisatie die staat voor het welzijn en verantwoord fokken van wolfhonden. We fokken af en toe in huiselijke kring een nestje Saarlooswolfhonden en Lupine Dogs. Gezondheid en karakter staan bij ons voorop! Wij voeden de pups op volgens het Puppy Culture Programma, zodat zij goed gesocialiseerd hun nieuwe leven tegemoet kunnen gaan. Op deze site kunt u meer lezen over onze honden en de nestplanning.

Nieuws

Dit jaat verwachten wij helaas geen nestje

zondag 26 juli 2015

Nog meer kraambezoek

Een tikje licht in mijn hoofd, door de wijn, loop ik met mijn handen vol glaswerk naar de keuken. Het was weer een heerlijke dag vandaag. Ik laat de wasbak vollopen met warm water voor de afwas en denk terug aan de dag. Vanmorgen ben ik met Daentje en Moos naar hondentraining geweest (zie blog wolvenstreken) en vanmiddag hebben we weer gezellig kraambezoek gehad. Fred, Yvonne en Dominique kwamen pupjes kijken... En met pupjes bedoel ik dan natuurlijk ook hun "eigen" pupje Daenerys! Daentje was door het dolle heen om hen weer te zien. Het is echt zo mooi om te zien dat pups hun fokker echt herkennen. En bij Sara zie ik dat ook terug, zelfs nu nog is ze altijd zo blij om Francis te zien! Ik vind dat echt heel bijzonder en ben benieuwd of wij dit feest der herkenning bij Wahots ook mogen meemaken. 
En dat was nog niet alles voor kleine Daentje, tot haar grote verrassing, kwam papa Doerak ook nog mee! Ze was echt helemaal door het dolle, ook Doerak herkende ze uit duizenden. En Sara was ook heel blij om haar halfbroer weer te zien. Ach, eigenlijk zijn al onze honden gek op Doerak, tja geef ze eens ongelijk, het is per slot van rekening ook een heerlijke grote knuffelbeer! 
Doerak was ook bijzonder lief en rustig met de tweeling, zij vonden die grote Saarloos ook wel heel stoer! Het was een heerlijke middag met heel veel geknuffel en af en toe een slokje wijn en een stukje kaas. Maar helaas komt ook aan zo'n fijne middag weer een eind. Gelukkig heeft Do een rijbewijs en heeft zij netjes aan een vruchtensapje gezeten, zodat ze weer veilig naar huis konden vertrekken.  

heerlijk puppies kroelen!






papa Doerak krijgt een kusje van Daentje

onderonsje tussen Sara en Yvonne

Daentje vond het heerlijk om weer even met papa te spelen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten