Van harte welkom op onze site. Wij zijn Jan en Gerrie Pols, groot liefhebbers van honden en de Saarlooswolfhond in het bijzonder. Wij fokken in huiselijke kring en volgens de regels van de AVLS (algemene vereniging van liefhebbers van Saarlooswolfhonden). Gezondheid en karakter staan bij ons voorop! Af en toe hebben wij een nestje. Op deze site kunt u meer lezen over het ras, onze eigen Saarlooswolfhonden en de nestplanning.

Nieuws

Af en toe fokken wij een nestje in huiselijke kring

vrijdag 19 juni 2015

Genieten

Het is al laat en ik besluit naar bed te gaan. De laatste dagen heb ik veel last van mijn rug, maar gek genoeg lig ik op het stretcher in de kraamkamer erg lekker. Als ik mij, in mijn pyjama, lekker heb ingenesteld, kijk ik zo de werpkist in. Het is een genot om naar te kijken.
De tweeling groeit als kool. Wahots is al 1960 gram en Wyakin al 1800 gram. Twee lieve kleine beertjes. De oogjes zijn al open en ik kan ook al wat tandjes zien doorkomen. Zo af en toe waggelen ze al op vier pootjes. Een paar stapjes en dan kukelen ze weer om. Soms kunnen ze heel parmantig zitten en kijken ze je wijs aan, met die kleine kraaloogjes. Tja, dat is echt zo'n zwijmel momentje. Ze vinden het heerlijk om bij mama te drinken, maar ook om lekker tegen haar aan te liggen. Sara is een geweldige moeder. Ze is druk met zogen, kroelen en het poetsen van de kleine kontjes.
Ze hebben elkaar ook ontdekt! De eerste voorzichtige pogingen van spel ontwikkelen zich. En dan die geluidjes die ze soms maken. Heerlijk gewoon. En als mama te ver weg is en ze willen dat ze de kist in komt, dan wordt er al professioneel gehuild alsof het echte wolfjes zijn.
Daar kan toch geen speelfilm tegenop. Ik moet mijzelf met moeite ertoe dwingen de lamp uit te doen. Het is nu toch echt tijd om te gaan slapen, morgen maar weer verder genieten!Geen opmerkingen:

Een reactie posten