Van harte welkom op onze site. Wij zijn Jan en Gerrie Pols, groot liefhebbers van honden en de Saarlooswolfhond in het bijzonder. Wij fokken in huiselijke kring en volgens de regels van de AVLS (algemene vereniging van liefhebbers van Saarlooswolfhonden). Gezondheid en karakter staan bij ons voorop! Af en toe hebben wij een nestje. Op deze site kunt u meer lezen over het ras, onze eigen Saarlooswolfhonden en de nestplanning.

Nieuws

Af en toe fokken wij een nestje in huiselijke kring

woensdag 10 juni 2015

Ronde rolmopsjes

Het gaat erg goed met de tweeling, ze groeien als kool. Maar wat wil je, ze hebben maar liefst acht tepels te verdelen over zijn tweetjes. En ze drinken dan ook zeer regelmatig. Het zijn al hele rolmopsjes. Natuurlijk wegen we de boefjes iedere dag. Ze zitten al boven de kilo! Het reutje zit al op een gewicht van 1130 gram en het teefje weegt nu 1020 gram. Ze passen dan ook al echt niet meer onder de dooddrukrand en daarom hebben we het vetbed er maar overheen gelegd. Anders zitten ze steeds klem en horen we een oorverdovend gepiep.

Gezellig met zijn drietjes
mooi meisje
de sterke man klimt gewoon boven op zijn moeder om te drinken.


Hij ligt graag hoog met zijn koppie
Maar ook het dametje kan klimmen, boven op de rand en met kopje op mams...
tja, je moet het maar lekker vinden liggen zo....
Het reutje is een echte vrijbuiter, hij klimt en klautert overal op. We vinden hem regelmatig boven op de dooddrukrand. We hebben de werpkist al moeten draaien, anders rolt meneertje er gewoon uit. Zijn zusje begint hem al wat na te doen, maar kan nog net niet zo ver komen als hij.
Mama Sara vindt het allemaal wel goed. Maar we merken ook dat ze zo nu en dan even tijd voor haarzelf nodig heeft. Even de kraamkamer uit, lekker naar buiten, even dollen met de andere honden of gewoon even van het zonnetje genieten. Ze laat de ukkies nooit al te lang alleen en gaat regelmatig even kijken of alles goed is.1 opmerking:

  1. Ach wat leuk die foto's en wat een flinkertjes al, en heeft Sara door de geboorte nu ook andere zorgen trekjes naar Daentje

    BeantwoordenVerwijderen